VELKOMMEN


Vi håper du vil finne noe du liker og kanskje også trenger her inne hos oss, men først må vi fortelle deg en ting;

Dette er plassen for alle med ADHD, og selvfølgelig også de uten ADHD, som ønsker å lære mer om hva denne diagnosen er og hva den gjør med oss i det hverdagslige. Det er så mye mer enn hva du finner når du søker opp «ADHD» på internett. Vi i ADHDjentene opplever at samfunnet har misoppfattet hva ADHD er, og vi ønsker å sette dette på dagsordenen.

Hos oss kan du få økt kunnskap, få forståelse, relatere til og stille spørsmål.

Vi er her for alle, og gjør det vi kan for at hver og en skal føle seg inkludert.
Vi jobber også for samfunn og fellesskap – er dette noe du også brenner for?

HVORFOR ADHDJENTENE?


I søket etter informasjon når jeg fikk diagnosen i 2017, oppdaget jeg at det var svært vanskelig å relatere til det jeg fant. Alt var så generelt og store ord. Jeg begynte å søke etter spesifikk forskning, men også her, ingenting som sier noe om min mine faktiske utfordringer og en liten klype av forståelse av hvorfor ting er som dem er.


Jeg skulle ønske at det fantes noe eller noen jeg kunne relatere meg til.. Ideen kom en natt i Mars 2019, og tro det eller ei – noen var gal nok til å bli med på denne ideen om å skape en plattform hvor andre kan relatere, søke kunnskap og erfaringer. Vi har nå blitt ganske stor, men vi har troen på at vi kan bli ennå større og nå utrolig langt.


Og med denne flotte gjengen vi er blitt,
er adhdjentene dynamitt!


- Lone Dalsberget